Vásárlási feltételek
 

KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN AZ ALÁBBI VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKET, AMELYEKBEN FONTOS INFORMÁCIÓKAT TALÁL JOGAIRA ÉS KÖTELEZETTSÉGEIRE VONATKOZÓAN.
 

Ez a honlap a http://www.lpcorner.com  címen érhető el, amelyet a Concerto Hanglemezbolt üzemeltet. A webáruházon keresztül történő megrendelések közvetlenül hozzánk érkeznek, ahonnan az áru házhozszállítással vagy személyes átvéttel kerül a Vásárlóhoz. Az alábbi Vásárlási Feltételek meghatározzák a webáruház használatának és a termékek megrendelésének feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy a honlapon és a Vásárlási Feltételeken bármikor, előzetes értesítés nélkül változtathassunk.

A honlap korlátolt felelőssége

Annak ellenére, hogy arra törekszünk, minél pontosabb és naprakészebb információk jelenjenek meg a webáruház honlapján, elképzelhető, hogy olyan adatok szerepelnek a honlapon, amelyek már nem érvényesek, pontatlanok vagy bármilyen más hibát tartalmaznak. Nem vállalunk felelősséget a honlap tartalmáért, működéséért, információtartalmáért vagy bármilyen rajta elhelyezett információért.

Amennyiben egy termék hibás áron vagy hibás adatokkal szerepel, tipográfiai hibákból eredően, azért felelősséget vállalni nem tudunk.

Hozzáférések:

Egyetért azzal, hogy visszaélést nem fog elkövetni felhasználónevével és jelszavával, továbbá azokat előírásszerűen fogja használni és kizárólag Ön fogja használni felhasználónevét és jelszavát. Megtesz mindent annak érdekében, hogy ezen adatok más személynek, személyeknek ne jusson tudomására. Elfogadja, hogy az Ön felhasználónevével és jelszavával történt bárminemű tevékenység a webáruházban az Ön felelőssége.

Adatvédelem:

Személyes adatait kizárólag kérésének, rendelésének teljesítésére és ezen honlap tökéletesítésére használjuk. Esetenként előfordulhat, hogy tájékoztatót szeretnénk küldeni ajánlatokról vagy különleges termékekről. Ha azonban nem kívánja, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel további információkkal és termékekkel kapcsolatban, mi természetesen tiszteletben tartjuk kérését. Minden alkalommal tájékoztatjuk Önt, ha személyes adatait rögzítjük. Személyes adatait nem adjuk el más vállalatoknak. Ahol csak lehetséges, biztosítjuk, hogy átnézhesse vagy javíthassa személyes adatait. Az internet fejlődésével párhuzamosan fejlesztjük adatvédelmi elveinket.

Linkek:

A weboldalon szerepelhetnek más weboldalakra linkek, amelyeket egy harmadik fél üzemeltet.  Semmilyen felelősséget nem vállalunk ezen oldalak tartalmára és működésére vonatkozóan.

Rendelések elfogadása:

A webáruházunkban utánvéttel, előrefizetéssel és személyes fizetéssel van lehetősége fizetnie a megrendelt áruért. Megrendelését követően e-mailben értesítést kap megrendeléséről, amely nem jelenti azt, hogy elfogadtuk volna megrendelését. Fenntartjuk a jogot, hogy utólagos értesítéssel visszautasítsuk megrendelését, vagy csökkentsük a megrendelt tételek számát. A szállítási szerződés a Concerto Hanglemezbolt és a Vevő között jön létre. Ennek megfelelően A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szerint járunk el.

Szállítási feltételek:

A webáruházban található termékek szállítási határideje 1-15 munkanap, de jellemzően a rendeléseket legkésőbb a rendelést követő munkanapon átadjuk a szállítónak. Amennyiben nincs raktáron a megrendelt termék, értesítjük a Vásárlót a termék várható szállítási időpontjáról. A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette. 

Árak és házhozszállítási díjak:

Magyarország területén és külföldön egyaránt tudunk teljesíteni megrendeléseket. A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák a házhozszállítás díját. A házhozszállítás díja a Magyar Posta mindenkori díjszabását követi. Minden feltüntetett ár magyar forintban illetve euróban értendő. A Vásárló a termék kiszállítási költségét is tartalmazó összeget készpénzben az áru átvételekor vagy előrefizetéssel (PayPal) illetve előreutalással köteles kifizetni.

Jótállási feltételek:

Cégünk elsősorban használt hanglemezek és más hanghordozókat forgalmaz. Ezekre garanciát nem tudunk vállalni de eladás elött mindig átvizsgáljuk termékeinket, hogy kiszűrjük az esetleg hibás árukat. Ha minden tőlünk telhető gondosság ellenére mégis előfordul, hogy hibás árut kap, kérjük jelezze ezt számunkra és igyekszünk kártalanítani a Vásárlót. Kérjük ilyen jellegű igényét mielőbb jelezze a következő elérhetőségeink egyikén: telefon: +36 1/268-9631, e-mail: info@lpcorner.com?

A termék visszaszolgáltatása:

 A Vásárló a vásárlás napjától 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A Vásárló az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette.

Vásárló elállási jogát a meghatározott határidőn belül írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja. Indoklás nélküli elállás esetén a Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék(ek) visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Ha a Vásárló indoklás nélkül, a fent meghatározott határidőn belül, a fenti feltételeknek megfelelően kívánja a termé(ke)ket visszaszolgáltatni, a Vásárló által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti Vásárlónak.

Visszajelzések, észrevételek:

Minden visszajelzést, véleményt, információt szívesen veszünk, amely a webáruház kialakításával, működésével kapcsolatos. Kérjük tartsa szem előtt, hogy visszajelzését nem bizalmas információként fogjuk kezelni. Véleményét elmondhatja telefonon, illetve leírhatja e-mailben. Elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja meg.

Azáltal, hogy Ön a webáruházon keresztül vásárol, elfogadja a fenti Vásárlási Feltételeket.

A hanglemezek és borítók állapotát a weben elterjedt módon az itt található angol röviditésekkel jelöljük az Adatlap fülön. Az állapot felmérésekor legtöbbször bele is hallgatunk a lemezekbe, de sajnos az összes lp végighallgatására nincsen idő.